Al 25 jaar
gespecialiseerd
in Triumph

Ons mooie bedrijf bestaat al ruim 40 jaar. In ruim de helft van de tijd die wij bestaan, hebben we ons gespecialiseerd in het prachtige merk Triumph. Je bent en blijft bij ons op het goede en vertrouwde adres voor de aankoop van een nieuwe of gebruikte Triumph, het onderhoud aan Triumph motoren, inkoop van gebruikte Triumph motoren, technisch advies & tuning (Dynojet testbank), originele en imitatie onderdelen en accessoires, Triumph kleding en gadgets, ontspannen toerritten en Triumph gerelateerde activiteiten.

Daarnaast is onze passie voor Italiaanse motoren nooit helemaal verdwenen, en zijn we sinds dit jaar dealer van het mooie Benelli. Je bent van harte welkom voor een proefrit op de Leoncino of de TRK!

We denken graag met je mee over de mogelijkheden die er zijn ten aanzien van het customizen van je motor. Dit alles in ontspannen sfeer, de koffie staat voor je klaar. Neem gerust de tijd om even te vertoeven in de showroom, de kledinghoek of de werkplaats.

  Schrijf je in om onze mails te ontvangen, met alle laatste nieuwtjes & aanbiedingen!

Aanbieding van de maand

Elke maand hebben we een leuke aanbieding!

Naar de aanbieding >>

Tweedehands

Bij ons vind je een uitgebreide selectie van Triumph occasions. Nieuwsgierig naar welke tweedehands Triumphs we te bieden hebben? Kijk op de site of kom langs in onze winkel. Je bent van harte welkom.

Zie tweedehands >>

Werkplaats

Bij ons is je Triumph in goede handen!
We hebben sinds 1991 ervaring met het onderhoud aan Triumph motoren, zowel met carburatie als injectie modellen. Kom bij ons voor een 10.000km beurt of een veelvoud hiervan, de motor loopt na het onderhoud weer onherkenbaar goed. We kijken je Triumph helemaal na, gaan ook na of alle modificaties zijn gedaan die door Triumph zijn voorgeschreven.

Onze service >>

Nieuws

29 december: Eindejaarsborrel

We nodigen je van harte uit op onze traditionele eindejaarsborrel op zaterdag 29 december.

Lees meer...

Winteronderhoud actie 2019

Het is weer tijd voor onze winterbeurt actie!

Lees meer...

Grave

2°C

Overwegend bewolkt

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord om door te gaan met het bekijken van deze website.