overbmg.jpg

Nieuws

Bouwblog - update juli

De tijd gaat snel....verbouwing zit er op, de opening van 19 mei was een succes! Het werk in de werkplaats gaat door, tussendoor gaan we verder met de inrichting van de werkplaats. Nog geen kans gehad om een kijkje te komen nemen? Je bent van harte welkom!

 

6 april

De koffiehoek is al in gebruik. Er moet nog een vloertje onder, maar daar wordt aan gewerkt. Gisteren is de werkplaats geschilderd, volgende week gaan we die inrichten en kan er hopelijk snel gesleuteld worden

 

16 maart

Door alle drukte is de wekelijkse bouw update ons ontschoten...ondertussen wel hard gewerkt! Vloer gevlinderd, veel afwerking, ramen, start schilderwerk....het breken is voorbij, nu tijd voor opbouw!
Op de foto zie je de doorkijk naar de toekomstige werkplaats.

23 februari

De verbouwing verloopt volgens schema. Nadat de basis voor de nieuwe werkplaats is gelegd, is het tijd om binnen verder te gaan. De oude werkplaats eruit....ondertussen gaat het sleutelen door in een "nood-werkplaats".

15 februari

Ondertussen wordt er lekker gebouwd! We waren even een “beetje dakloos”, maar nu is geheel wind- en waterdicht. Nu alleen nog de binnenkant

01 februari

Er is veel werk verzet afgelopen week door AVH Bouw. Ondertussen ruimen we de zolder (een beetje....) leger, zodat er gewerkt kan worden aan het dak. De inrichting van de nieuwe werkplaats staat hoog op onze to-do-lijst. Er is veel om aan te denken: muren, karren, werktafels en ga zo maar door. Een plan voor de verlichting ligt er ook al, met dank aan BecoTechniek :)

25 januari

Heb je het artikel in de ArenaLokaal al gelezen over de eerste steenlegging? Nee? Klik dan even hier.

Na de eerste steenlegging gaan we de hoogte in!

11 januari 2018

Na de vakantie is er gestart met het metselwerk van de binnenmuren. En wat gaat het dan hard! Je kan goed zien hoe groot de nieuwe werkplaats gaat worden!

 

21 december 2017

De nieuwe oppervlakte is steeds beter te zien. De vloer is gestort en na de kerstvakantie gaat er gestart worden met het metselwerk.

 

13 december 2017

Afgelopen maandag 11 december is AVH Bouw met de bouwwerkzaamheden gestart. Ondanks de sneeuw, wordt er hard doorgewerkt. Vandaag is de fundering gestort, zo zien we al een beetje hoe groot het straks gaat worden!

1 december 2017

Het gaat nu toch echt eindelijk beginnen...na jaren strijd om de juiste vergunning, gaan we verbouwen! In april 2018 is de winkel 8 meter verlengd: de showroom wordt groter, meer magazijn ruimte én het belangrijkste: een werkplaats, het hart van onze zaak, die voldoet aan alle moderne eisen.
Tijdens de verbouwing zijn we geopend, het werk gaat gewoon door. Via social media en dit bouwblog houden we je regelmatig op de hoogte van hoe de verbouwing verloopt. En we vinden het gezellig als je de vorderingen komt bekijken. De koffie staat voor je klaar!