overbmg.jpg

Nieuws

22 september - 75 jaar Operation Market Garden

22 september - 75 jaar Operation Market Garden

Kom bij ons kijken naar de historische stoet!
 
Dit jaar is het 75 jaar geleden dat Operation Market Garden plaats heeft gevonden. In de week voorafgaand aan 22 september vinden er verschillende evenementen plaats. Op 22 september trekken er een groot aantal historische legervoertuigen bij ons voor de deur voorbij. Je bent van harte uitgenodigd om bij ons te komen kijken!
 
Paul verzorgt een presentatie over OMG én je kan aansluiten om met de motor een aantal significante punten in relatie tot deze operatie te bezoeken. Uiteraard met uitleg van Paul. Wil je mee? Laat het even weten via de mail.
 
Kom je ook ontbijten? Tegen 09.00 uur komt de route langs, vanaf een uur of 8 zijn onze deuren open & staat de koffie en thee klaar.
Zin in een full english breakfast? Voor slechts €5 kan je aanschuiven en....de volledige inkomsten van het ontbijt gaan naar de DGR 2019 - Nijmegen, Netherlands & The Distinguished Gentleman's Ride!
AANMELDEN VOOR HET ONTBIJT IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK!


Verder is er deze dag een delegatie van de Gentleman's Ride Nijmegen aanwezig en zorgen wij voor de aankleding en de inwendige mens.

Om het nog specialer te maken, kan je 2 VIP pass-partouts winnen!

  • vrije toegang basecamp DZA Vlagheide (gelegen naast Schijndel, van 15 tot 21 september)
  • vrij parkeren
  • plus 25% korting op bezoek aan Oorlogsmusea (Overloon, Vught & Best t/m dec 2019)
  • 3 consumpties
  • terreinrondrit in historisch legervoertuig

Wat moet je doen om deze kaarten te winnen? Heel simpel: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De jury bestaat uit Paul & Suzanne.