overbmg.jpg

Nieuws

Fotorally: motorrijden én puzzelen! Rij 13 mei je eigen route!

Fotorally: motorrijden én puzzelen! Rij 13 mei je eigen route!

Hoe is het om met een aantal mensen een ronde door Nederland te rijden, zonder dat je elkaar tegenkomt? Ontzettend veel bijzondere punten te gaan ontdekken? En dan elkaar aan het eind te treffen bij Brabant Motors! Dan weet je: ik heb de puzzelrit gereden van Brabant Motors :)

Het principe is eenvoudig:

  • Start op 13 mei vanaf 8:00 uur op elk gewenst punt.
  • Bewijs dat met een foto met de bon van de tankbeurt en jouw kilometerstand.
  • Rij langs diverse punten, die je in het speciale routeboek vindt. Maakt daar een foto van als bewijs.
  • Zorg dat je voor 16:00 uur bij Brabant Motors bent.

Wie de meeste punten heeft, verdient eeuwige roem ;) Deze puzzelrit wordt gehouden op zaterdag 13 mei. Aanmelden kan tot zaterdag 6 mei door een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het routeboek ontvang je op zondag 7 mei. Dan ga je jouw route plannen, zodat je op 13 mei om 8:00 goed voorbereid van start kan gaan!
De kosten voor deelname bedraag: €10,- . De opbrengst gaat volledig naar de Distinghuished Gentlemans Ride!. De Gentlemans Ride is dit jaar op zondag 21 mei.
Nieuwsgierig maar roept dit nog veel vragen op? Kom dan naar het vragenuurtje: zaterdag 6 mei tussen 12.00 en 14.00 bij Brabant Motors. Paul kan dan je vragen beantwoorden, tips geven en je kan een routeboek inzien.