Nieuwe motoren

Nieuwe motoren

Hier vind je een overzicht van de nieuwste modellen van Triumph & Benelli. Uiteraard zijn al deze motoren op bestelling door ons leverbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Heb je ook al een kijkje genomen bij onze uitgebreide selectie tweedehands Triumphs & Benelli's?

Tiger 1200 XC serie

EUR 21.700,00
TRIUMPH Tiger 1200 XC serie
Bouwjaar: 2019
Kilometerstand: 0

Tiger 1200 XCX

€ 21.700,-
metallic € 21.875,-

 

Er is een wereld vol avontuur te ontdekken en de indrukwekkende Tiger 1200 XCX brengt u daar in stijl met een grote stap voorwaarts in de offroad-set-up.

Belangrijke vernieuwingen aan het motorblok, nieuwe technologie, ergonomie en een gewichtsbesparing van 5 kg dragen bij aan deze Tiger die is gebouwd om ieder avontuur vol vertrouwen te ondernemen. 

Dit model is offroad extreem verbeterd en u zult onmiddellijk profiteren van de volledig nieuwe rijmodus ‘Off-Road Pro’, die is ontworpen om de ABS en tractiecontrole te omzeilen voor maximaal offroad-plezier. Dit alles is toegevoegd aan de geavanceerde basistechnologie zoals de semi-actieve Triumph-vering, voor bochten geoptimaliseerde ABS en tractiecontrole, wat de XCX tot een werkelijk fantastische adventure-motor maakt.


Tiger 1200 XCA

€ 24.200,-

 

Wie klaar is voor ultieme rijavonturen, kan het alledaagse leven achter zich laten met het topmodel 1200 XCA, een Tiger die nu offroad net zo fantastisch is als hij op de weg altijd al was.

Met een gewichtsverlaging van 10 kg, het nieuwste Triple-motorblok en een scala aan technologische en ergonomische verbeteringen is deze Tiger wendbaarder en veelzijdiger dan ooit tevoren.  

Als model met de hoogste specificaties in de reeks heeft deze aanzienlijk meer te bieden dan de XCX met meedraaiende led-bochtenverlichting, Triumph-schakelbekrachtiging voor naadloos schakelen zonder koppelen, een eersteklas Arrow-uitlaatdemper en zes rijmodi, waaronder een programmeerbare modus en 'Off-Road Pro'.

Specificaties
VoertuigID: Tiger 1200 XC
Conditie: nieuw
Prijs type: starting
Geen locatie beschikbaar
Contact info
Owner Brabant Motors, info@brabantmotors.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord om door te gaan met het bekijken van deze website.