Nieuwe motoren

Nieuwe motoren

Hier vind je een overzicht van de nieuwste modellen van Triumph & Benelli. Uiteraard zijn al deze motoren op bestelling door ons leverbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Heb je ook al een kijkje genomen bij onze uitgebreide selectie tweedehands Triumphs & Benelli's?

Tiger 800 XC serie

EUR 15.700,00
TRIUMPH Tiger 800 XC Serie
Bouwjaar: 2019
Kilometerstand: 0

Tiger 800 XCX

€ 15.700,-

metallic € 15.875,-

 

De superieure Tiger 800 XCX is geschikt voor ieder avontuur en biedt een van de meest offroad-gerichte pakketten waarmee een Triumph Tiger 800 ooit is uitgerust. 

De XCX is een motor met een echte offroad-uitstraling en -functionaliteit. Het 21-inch voorwiel en de grotere respons van het ingrijpend geoptimaliseerde Triumph 800 Triple-blok zijn slechts twee van de vele eigenschappen, innovaties en aanpassingen van deze opwindende offroad-avontuurzoeker van de nieuwste generatie.

Zodra u de gebaande paden verlaat, profiteert u van de nieuwe, kortere eerste versnelling die u meer tractie bij lage snelheden geeft en die onmiddellijk reageert precies wanneer u dat het meest nodig hebt. Met de nieuwe rijmodus 'Off-Road Pro' ervaart u het avontuur nog intenser door de ABS en tractiecontrole uit te schakelen. Bovendien omvat de toonaangevende basistechnologie een elektronische gasklepregeling en een volledig nieuw Brembo-voorremsysteem.

Gooi uw kaarten maar weg, uw avontuur is nu groter dan ooit – en nog beter.

 

Tiger 800 XCA

€ 17.300,-

 

Met de topspecificaties van de opwindende volledig nieuwe Tiger 800 XCA begint uw avontuur letterlijk hier, met een motor die nu offroad net zo fantastisch is als hij op de weg altijd al was.

De voortreffelijke offroad-georiënteerde Tiger 800 XCA is uitgerust met (uit)schakelbare tractiecontrole, (uit)schakelbare ABS, zes rijmodi waaronder de nieuwe modus ‘Off-Road Pro’, en een 95pk 800cc-Triple-blok van een nieuwe generatie met een langere eerste versnelling voor een naadloze koppelverdeling onderin en een nog betere acceleratie. 

Tot de standaarduitrusting behoren verwarmde berijders- en passagierszadels, verwarmde handvatten, led-mistlampen en extra stroomaansluitingen voor wat u maar nodig hebt, van verwarmde kleding tot GPS-systemen. De uitschakelbare tractiecontrole van Triumph en snel reagerende elektronische gasklepregeling betekenen een nieuwe mijlpaal in offroad-avonturen, terwijl de verbeterde rijpositie u optimaal laat profiteren van de kenmerkende wendbaarheid van Triumph. Voeg daar nog een 21-inch voorvelg aan toe voor echte offroad-prestaties en een hoogwaardig voorspatbord aan toe en u hebt alles wat u nodig hebt voor een spannende offroad-ervaring.

Avontuurlijk rijden is nog nooit zo fijn geweest.

Specificaties
VoertuigID: Tiger 800 XC
Conditie: nieuw
Prijs type: starting
Geen locatie beschikbaar
Let op! Geld lenen kost geld.

Je nieuwe motor liever gespreid betalen?
Dat kan met Findio voor motor!


Betaal je motor in termijnen
Heb jij bij ons de perfecte motor gevonden? Dan kun je er ook voor kiezen om deze in termijnen te betalen in plaats van het hele aankoopbedrag in n keer te voldoen. Onze financieringspartner Findio voor motor maakt dit mogelijk. Door je motor per maand te betalen, kun je je spaargeld op de bank laten staan of er iets anders leuks mee doen.

Met Findio voor motor kun je rekenen op:
  • een vaste scherpe rente van 5,9% tot 15.000 en 4,9% vanaf 15.000,
  • altijd kosteloos vervroegd aflossen,
  • een vaste looptijd naar keuze,
  • een vast maandbedrag, zodat je van tevoren weet waar je aan toe bent.

Klik HIER of op de banner om het maandbedrag van jouw motor te berekenen en een vrijblijvende aanvraag te doen.

Banner Findio
Rekenvoorbeeld Findio


Findio voor motor
Bij Findio voor motor staat het klantbelang voorop. Jouw wensen en persoonlijke financile situatie neemt Findio voor motor als uitgangspunt. Dit betekent dat je kunt rekenen op eerlijk advies en passende oplossingen. Vanzelfsprekend kun je met al je vragen bij Findio voor motor terecht.

Findio voor motor is specialist in de financile dienstverlening voor de mobiliteitsbranche en een handelsnaam van Ribank N.V., met meer dan 50 jaar ervaring in mobiliteit. Kredietgever Ribank is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam onder nummer 300.95.283 en geregistreerd bij de Autoriteit Financile Markten (AFM) onder nummer 12010739. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Financieringsmaatschappij Ribank is een onderdeel van Crdit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. (CA CF NL), marktleider in consumentenkrediet in Nederland. CA CF NL is op haar beurt weer een dochter van Crdit Agricole S.A., een van de grootste financile instellingen ter wereld.
Contact info
Owner Brabant Motors, info@brabantmotors.nl

Grave

2°C

Overwegend bewolkt

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord om door te gaan met het bekijken van deze website.