Nieuwe motoren

Nieuwe motoren

Hier vind je een overzicht van de nieuwste modellen van Triumph & Benelli. Uiteraard zijn al deze motoren op bestelling door ons leverbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Heb je ook al een kijkje genomen bij onze uitgebreide selectie tweedehands Triumphs & Benelli's?

Scrambler 1200 XE

EUR 17.900,00
TRIUMPH Scrambler 1200 XE
Bouwjaar: 2019
Kilometerstand: 0

Street Scrambler

 

NIEUWE
STREET SCRAMBLER

De mooie stijl van de Street Scrambler, de stoere offroad-uitstraling en de coole veelzijdigheid hebben wereldwijd voor een fenomenale reputatie gezorgd. En nu voegen de verbeteringen voor 2019 een nieuwe dimensie toe aan de prestaties, functionaliteiten, comfort en stijl voor een van de meest toegankelijke en eenvoudig te hanteren moderne klassiekers van Triumph.

Met een aanzienlijk vernieuwde 900cc twin Bonneville-motor voor meer vermogen, uitrusting met hogere specificaties met nieuwe toonaangevende technologie, hoogwaardige details en afwerking, en een nog mooiere en opvallende scrambler-look, is het resultaat een nieuwe generatie Street Scrambler die nog leuker is om te rijden dan ooit tevoren.

 

UPDATE VOOR HOGERE PRESTATIES

De Bonneville 900cc-motor van de nieuwe generatie biedt meer vermogen en betere prestaties en is bijgewerkt met een nieuwe magnesium kleppendeksel, een nieuwe lichtgewicht krukas, een geoptimaliseerde koppelingsdeksel en een lichtere koppeling. Deze aanzienlijke upgrade van de motor levert 10 pk meer piekvermogen, een toename van 18% ten opzichte van de Street Scrambler van de vorige generatie en een nieuwe hogere toerentalgrens van 7500 tpm, allemaal ontworpen en afgestemd om nog meer te leveren bij lage toeren en over het hele toerenbereik.

VOOR EEN NOG BETERE RIT

Deze nieuwe generatie motorfietsen brengt een aanzienlijk verbeterde specificatie met zich mee.  Naast de bijgewerkte Bonneville twin-motor met 18% meer piekvermogen, geven de nieuwe Brembo-voorremmen van de 2019 Street Scrambler uitstekende remkracht, meer controle en nog meer gevoel, terwijl nieuwe cartridgevorken (met Scrambler-achtige rubberen voorvorkmanchetten) een veerweg van 120 mm bieden die geschikt is voor elk type weg.  De klassieke, grote spaakwielen en dual-purpose Metzeler Tourance-banden die standaard zijn aangebracht, dragen bij aan de uitstekende rijpositie en het kenmerkende silhouet van de Street Scrambler.

 

meerprijs kleuren;
matt lak + € 175,-
2 tone lak + € 350,-

Specificaties
VoertuigID: Scrambler 1200 XE
Conditie: nieuw
Geen locatie beschikbaar
Contact info
Owner Suzanne, rat@brabantmotors.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord om door te gaan met het bekijken van deze website.