Nieuwe motoren

Nieuwe motoren

Hier vind je een overzicht van de nieuwste modellen van Benelli. Voor een overzicht van de nieuwste Triumph-motoren verwijzen wij naar de officiele site van Triumph Motorcycles.

Uiteraard zijn al deze motoren op bestelling door ons leverbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Heb je ook al een kijkje genomen bij onze uitgebreide selectie tweedehands Triumphs & Benelli's?

Benelli Leoncino 800 ABS

EUR 9.599,00
Benelli Leoncino 800 ABS
Bouwjaar: 2022
Kilometerstand: 0

Leoncino 800

De Leoncino 800 is de nieuwste toevoeving aan het Benelli-assortiment. Deze geavanceerde motorfiets heeft een 754cc motor en een unieke mix van moderne en klassieke stijlen. De bekende vormen van de Leoncino zijn bij de nieuwe 800 serie opnieuw en harder gebeeldhouwd, waardoor zijn kracht, dynamiek een authentieke stijl wordt versterkt.

De voorvork van de Leoncino 800 biedt garantie voor comfort, stabiliteit en wendbaarheid. Het remsysteem is uitzonderlijk veilig dankzij de dubbele semi-zwevende remschijven en een radiaal gemonteerde monoblok remklauw.

Ook leverbaar als 35 kW uitvoering, zodat je de Leoncino 800 met een A2-rijbewijs kan besturen. Authentiek design

De Leoncino 800 is ontworpen met oog voor detail en er is enkel gebruik gemaakt van authentieke materialen. De koplamp heeft gebogen lijnen en wordt gekenmerkt door de typische LED-boog met in het midden het Leoncino logo. Het zadel, ook in auhentieke stijl ontworpen, past perfect en zorgt voor een optimaal comfort voor zowel de bestuurder als de passagier.Krachtige motor

Het kloppend hart van Leoncino 800 is de 754cc motor met een vermogen van 76,2 pk. Het is een vloeistofgekoelde, viertakt tweecilinder. Betrouwbaar, reactief en Euro5 goedgekeurd.

Ook beschikbaar als 35 kW!


3 jaar garantie zonder kilometerbeperking!

Benelli geeft vanaf 2022 je standaard 3 jaar garantie zonder kilometerbeperking. Zo is rijden met Benelli pas echt zorgeloos.

De belangrijkste garantievoorwaarden:

  • Het volledige onderhoudsschema, uit de gebruikershandleiding, moet tijdens de garantieperiode nauwkeurig opgevolgd worden.
  • Alle onderhoudswerkzaamheden dienen te worden uitgevoerd door een officiële Benelli-dealer met originele Benelli onderdelen.
  • Het voertuig mag niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden. 
  • Normale slijtage en onderhoudswerkzaamheden zijn uitgesloten.
Specificaties
VoertuigID: Benelli Leoncino
Conditie: nieuw
Geen locatie beschikbaar
Contact info
Owner Brabant Motors, info@brabantmotors.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord om door te gaan met het bekijken van deze website.