Nieuwe motoren

Nieuwe motoren

Hier vind je een overzicht van de nieuwste modellen van Triumph & Benelli. Uiteraard zijn al deze motoren op bestelling door ons leverbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Heb je ook al een kijkje genomen bij onze uitgebreide selectie tweedehands Triumphs & Benelli's?

Street Twin

EUR 10.700,00
TRIUMPH Street Twin
Bouwjaar: 2019
Kilometerstand: 0

Street Twin

 

NIEUWE STREET TWIN

Betere prestaties, mooier uiterlijk en nog leuker om te rijden; alles aan de nieuwe Street Twin is ontworpen om optimaal te genieten. Als een belangrijke stap voorwaarts voor de meest succesvolle custom klassieker van Triumph, biedt deze nieuwe generatie meer koppelrijke Bonneville-kracht, hoger gespecificeerde apparatuur voor meer controle en comfort, nieuwe eersteklas technologie en nog veel meer premium stijl. Daarnaast zijn er veel aanpassingen mogelijk voor rijders die iets willen toevoegen aan het authentieke karakter van een moderne klassieker die wereldberoemd is vanwege zijn toegankelijke all-round prestaties, bruikbaarheid, rijgevoel en tijdloze iconische stijl.

Een aanzienlijke upgrade van de motor (nieuwe magnesium kleppendeksel en nieuwe lichtgewicht krukas samen met de geoptimaliseerde koppelingsdeksel en lichtere koppeling) heeft bijgedragen aan veel hogere prestaties met 10 pk meer piekvermogen (met 65 pk (bij 7400 tpm); maar liefst 18% meer dan de vorige generatie.  Zoals de naam al aangeeft, biedt de vernieuwde 900cc 'High Torque'-motor ook een hoog piekkoppel van 80 Nm bij 4000 tpm en een nieuwe hogere toerentalgrens van 7500 tpm, een stijging van 500 tpm. 

 

meerprijs kleuren;
metallic lak + € 175,-
matt lak + € 175,-

Specificaties
VoertuigID: Street Twin
Conditie: nieuw
Prijs type: starting
Geen locatie beschikbaar
Contact info
Owner Paul, info@tarsus.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord om door te gaan met het bekijken van deze website.