Nieuwe motoren

Nieuwe motoren

Hier vind je een overzicht van de nieuwste modellen van Triumph & Benelli. Uiteraard zijn al deze motoren op bestelling door ons leverbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Heb je ook al een kijkje genomen bij onze uitgebreide selectie tweedehands Triumphs & Benelli's?

Tiger 800 XR serie

EUR 13.200,00
TRIUMPH Tiger 800 XR Serie
Bouwjaar: 2019
Kilometerstand: 0

Tiger 800 XR

€ 13.200,-

metallic € 13.375,-

De nieuwe Tiger 800 XR voor op de weg is ideaal voor toeren over de snelwegen van de wereld, met een uitstekend rijgedrag ook buiten de gebaande paden. 

De XR is een motor met een soepel afgegeven vermogen en vertrouwenwekkende functies. De betere respons van het Triumph 800 Triple-blok en het lichtere, verbeterde uitlaatsysteem zijn slechts twee van de vele functies, innovaties en aanpassingen die zijn aangebracht in deze nieuwste generatie van het XR-model.

De gegoten 19-inch aluminium voorvelg en Metzeler Tourance-banden werken perfect samen met de verstelbare vering van de XR voor soepele en comfortabele ritten op de weg. U profiteert van de nieuwe, kortere eerste versnelling die u meer tractie bij lage snelheden geeft en die onmiddellijk reageert precies wanneer u dat het meest nodig hebt. Dit alles wordt gecombineerd met de toonaangevende basistechnologie inclusief de elektronische gasklepregeling en (uit)schakelbare ABS en tractiecontrole.

De nieuwe Tiger 800 XR legt de lat hoger voor allroad-comfort voor lange reizen.

 

Tiger 800 XRx

€ 14.800,-

metallic € 14.975,-

De nieuwe Tiger 800 XRX, die een voorkeur heeft voor de weg, is een makkelijk te hanteren motorfiets voor avonturen waarbij de snelwegen van de wereld worden bedwongen. Maar hij is ook ideaal wanneer u een keer de gebaande paden wilt verlaten.

De XRX heeft een soepele vermogensafgifte en levert prestaties die zelfvertrouwen en een solide rijgedrag inspireren. De verhoogde respons van het Triumph 800 Triple-blok, het lichtere uitlaatsysteem, het nieuwe fullcolour TFT-instrumentenpaneel en de schakelaarbehuizing, het scherm dan in vijf standen versteld kan worden en de vier rijmodi zijn nog maar enkele van de vele eigenschappen die deze XRX van de nieuwe generatie heeft meegekregen.

Een gegoten 19-inch voorvelg en Metzeler Tourance-banden werken samen met de dynamische systemen van de XRX om u een heerlijke comfortabele allroad-rit te garanderen. U merkt onmiddellijk de nieuwe, kortere eerste versnelling op die u meer tractie bij lage snelheden geeft en die onmiddellijk reageert precies wanneer u dat het meest nodig hebt. Bovendien omvat de toonaangevende basistechnologie een elektronische gasklepregeling en een volledig nieuw Brembo-voorremsysteem.

De nieuwe Tiger 800 XRX levert iedere dag opnieuw een compleet avontuur op de weg.

 

Tiger 800 XRT

€ 16.700,-

De nieuwe Tiger 800 XRT biedt met zijn topspecificaties superieure avonturen op de weg voor wie de snelwegen van de wereld wil verkennen en soms de gebaande paden achter zich wil laten.

De XRT is een motorfiets die topcomfort combineert met serieus avontuur door een soepele vermogensafgifte en vertrouwenwekkende functies. Zoals u mag verwachten van het topmodel uit de reeks wordt deze motor geleverd met een Triumph 800 Triple-blok met meer respons, een lichter uitlaatsysteem, nieuw fullcolour TFT-instrumentenpaneel en schakelaarbehuizing met achtergrondverlichting, in vijf standen verstelbaar scherm, vijf rijmodi en nog veel meer functies die de nieuwe Tiger 800 XRT in alle opzichten de beste van zijn generatie maken.

De nieuwe verstelbare Showa-vering op de 19-inch voorvelg van gegoten aluminium en de Metzeler Tourance Next-banden zorgen samen met de elektronische systemen van de XRT en de verwarmde motorrijder- en passagierszadels voor compleet intuïtieve en uiterst comfortabele ritten op de weg.

Andere opvallende nieuwe eigenschappen zijn de kortere eerste versnelling voor meer tractie bij lage snelheden en een snelle respons wanneer u dat het meest nodig hebt, en ook de toonaangevende basistechnologie en functies van de Tiger met elektronische gasklepregeling en een nieuw hoogwaardig Brembo-voorremsysteem.

 

De nieuwe Tiger 800 XRT zorgt voor maximaal avontuur op de weg, iedere dag opnieuw.

Specificaties
VoertuigID: Tiger 800 XR
Conditie: nieuw
Prijs type: starting
Geen locatie beschikbaar
Contact info
Owner Suzanne, rat@brabantmotors.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord om door te gaan met het bekijken van deze website.