Nieuwe motoren

Nieuwe motoren

Hier vind je een overzicht van de nieuwste modellen van Triumph & Benelli. Uiteraard zijn al deze motoren op bestelling door ons leverbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Heb je ook al een kijkje genomen bij onze uitgebreide selectie tweedehands Triumphs & Benelli's?

Tiger 1200 XR serie

EUR 18.400,00
TRIUMPH Tiger 1200 XR serie
Bouwjaar: 2019
Kilometerstand: 0

Tiger 1200 XR

€ 18.400,-
metallic € 18.575,-

De nieuwe Tiger XR vormt een bijzonder rijke basis van de fantastische Tiger 1200-lijn. 

Met een onweerstaanbare combinatie van rijcomfort op lange ritten en een groot aantal technologische functies is de nieuwe XR 2 kg lichter dan zijn voorganger en voorzien van het vernieuwde Triple-blok met meer respons, en daarnaast verbeterde ergonomie en voorzieningen voor een nog betere rijervaring zoals drie rijmodi, cruisecontrol, (uit)schakelbare ABS en tractiecontrole, en ook gloednieuwe gegoten velgen en een lichtere uitlaatdemper.  

De ongelooflijke veelzijdigheid van deze motorfiets blijkt verder uit geavanceerde specificaties zoals Brembo-remmen, een instelbare WP-vering, een verstelbare zadelhoogte, een elektronisch verstelbaar scherm en een middenbok.


Tiger 1200 XRX

€ 20.700,-
metallic € 20.875,-

De nieuwe veelzijdige XRX met zijn responsieve motorblok, verbeterde rijergonomie en geavanceerde technologie levert prestaties, functionaliteit en stijl van een nieuw niveau. 

Naast alle basisvoorzieningen van de XR biedt de XRX meerwaarde door zijn volledig nieuwe technologie zoals het verstelbare fullcolour TFT-instrumentenpaneel, ergonomisch verlicht schakelmateriaal, ontsteking zonder sleutel, vier rijmodi, ledverlichting en DRL* als standaardvoorzieningen. 

Verder biedt dit model meer basisfunctionaliteit, zoals semi-actieve Triumph-vering, voor bochten geoptimaliseerde ABS en tractiecontrole, verwarmde handvatten. Dat resulteert in een schitterende, veelzijdige adventure-bike waarmee u net zo goed dagelijks rijdt als over snelwegen waar ook ter wereld toert.


Tiger 1200 XRT

€ 23.000,-

Geniet van dat gevoel van luxe tijdens uw reizen met de Tiger XRT, het 'complete' model met de hoogste specificaties.  

Deze motorfiets is voorzien van meer vermogen, geavanceerde ergonomie en absoluut de allerbeste, meest geavanceerde technologie ooit in een Tiger XR voor ultieme wegavonturen.

Wat betreft interessante toegevoegde functies steekt de XRT uit boven alle andere modellen in de XR-reeks doordat de bestaande specificatie wordt uitgebreid met meedraaiende bochtenverlichting, Triumph-schakelbekrachtiging, volledige ledverlichting, een Arrow-uitlaatdemper met titanium en carbonfiber, vijf rijmodi voor aanpassing aan de rit, een hill hold-functie, verwarmde handvatten en zadels en een elektrisch verstelbaar scherm.

Specificaties
VoertuigID: Tiger 1200 XR
Conditie: nieuw
Prijs type: starting
Geen locatie beschikbaar
Contact info
Owner Suzanne, rat@brabantmotors.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord om door te gaan met het bekijken van deze website.