Nieuwe motoren

Nieuwe motoren

Hier vind je een overzicht van de nieuwste modellen van Triumph & Benelli. Uiteraard zijn al deze motoren op bestelling door ons leverbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Heb je ook al een kijkje genomen bij onze uitgebreide selectie tweedehands Triumphs & Benelli's?

Bonneville Bobber

EUR 15.850,00
TRIUMPH Bonneville Bobber
Bouwjaar: 2019
Kilometerstand: 0

Bonneville Bobber


Als echte custombike uit de fabriek, omvat de Bonneville Bobber op ultieme wijze de principes van een minimalistische styling, gespierde allure en de zeer doelgericht ontworpen stijl van een ware Britse legende.

Gestript tot zijn zuiverste essentie, toont de Bonneville T120 alle karakteristieke kenmerken van een bobber. Met zijn eenvoudige, vloeiende lijnen en lage zitpositie, het solozadel, de brede stuurstang, het minimalistische kuipwerk, de fraai gevormde tank en koplamp, de draadspaakwielen, het brede achterwiel en die onmisbare hardtail-look.

Het unieke chassis, de vering en het frame zorgen voor een comfortabele, vertrouwde en dynamische rijbeleving, die de toon zet in zijn klasse. Bovendien kunnen het elegant vormgegeven zadel en de meter, als eerste in hun klasse, worden afgesteld op de berijder en de rijstijl. De 'swing cage'-hardtail-configuratie is voorzien van een geraffineerde monoshock-vering, die ervoor zorgt dat de Bobber bijzonder comfortabel en sensationeel rijdt.

Alle elektronische componenten en speciaal op de rijder gericht technologieën zijn zorgvuldig aan het zicht onttrokken, om de strakke lijnen van de Bobber niet teniet te doen. Ook de karakteristieke rechte lijn van de 'Bonnie'-uitlaatpijp met het verborgen katalysatorhuis, is elegant geïntegreerd, zodat de adembenemende, gestripte trekken van de Bobber behouden blijven.

Als kloppend hart van de Bobber fungeert de in zijn klasse onovertroffen 1200 cc Bonneville-motor met een hoog koppel en dat heerlijke, onversneden bobbergeluid. De motor levert een hoger koppel en meer vermogen bij lagere toerentallen dan de Bonneville T120. Dankzij de dubbele, schuin afgesneden peashooter-dempers, de unieke dubbele luchtfilterkast en filters, weet de rijder zich steeds omgeven door de magistrale hot rod-symfonie van de Bonneville.

Voor de Bonneville Bobber zijn ruim 130 accessoires leverbaar om hem nog mooier te maken.


 

meerprijs kleuren;
metallic of matt lak + € 175,-
2 tone lak + € 350,-

Specificaties
VoertuigID: Bonneville Bobber
Conditie: nieuw
Prijs type: starting
Geen locatie beschikbaar
Contact info
Owner Suzanne, rat@brabantmotors.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord om door te gaan met het bekijken van deze website.