Nieuwe motoren

Nieuwe motoren

Hier vind je een overzicht van de nieuwste modellen van Triumph & Benelli. Uiteraard zijn al deze motoren op bestelling door ons leverbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Heb je ook al een kijkje genomen bij onze uitgebreide selectie tweedehands Triumphs & Benelli's?

Bonneville Bobber

EUR 15.850,00
TRIUMPH Bonneville Bobber
Bouwjaar: 2019
Kilometerstand: 0

Bonneville Bobber


Als echte custombike uit de fabriek, omvat de Bonneville Bobber op ultieme wijze de principes van een minimalistische styling, gespierde allure en de zeer doelgericht ontworpen stijl van een ware Britse legende.

Gestript tot zijn zuiverste essentie, toont de Bonneville T120 alle karakteristieke kenmerken van een bobber. Met zijn eenvoudige, vloeiende lijnen en lage zitpositie, het solozadel, de brede stuurstang, het minimalistische kuipwerk, de fraai gevormde tank en koplamp, de draadspaakwielen, het brede achterwiel en die onmisbare hardtail-look.

Het unieke chassis, de vering en het frame zorgen voor een comfortabele, vertrouwde en dynamische rijbeleving, die de toon zet in zijn klasse. Bovendien kunnen het elegant vormgegeven zadel en de meter, als eerste in hun klasse, worden afgesteld op de berijder en de rijstijl. De 'swing cage'-hardtail-configuratie is voorzien van een geraffineerde monoshock-vering, die ervoor zorgt dat de Bobber bijzonder comfortabel en sensationeel rijdt.

Alle elektronische componenten en speciaal op de rijder gericht technologieën zijn zorgvuldig aan het zicht onttrokken, om de strakke lijnen van de Bobber niet teniet te doen. Ook de karakteristieke rechte lijn van de 'Bonnie'-uitlaatpijp met het verborgen katalysatorhuis, is elegant geïntegreerd, zodat de adembenemende, gestripte trekken van de Bobber behouden blijven.

Als kloppend hart van de Bobber fungeert de in zijn klasse onovertroffen 1200 cc Bonneville-motor met een hoog koppel en dat heerlijke, onversneden bobbergeluid. De motor levert een hoger koppel en meer vermogen bij lagere toerentallen dan de Bonneville T120. Dankzij de dubbele, schuin afgesneden peashooter-dempers, de unieke dubbele luchtfilterkast en filters, weet de rijder zich steeds omgeven door de magistrale hot rod-symfonie van de Bonneville.

Voor de Bonneville Bobber zijn ruim 130 accessoires leverbaar om hem nog mooier te maken.


 

meerprijs kleuren;
metallic of matt lak + € 175,-
2 tone lak + € 350,-

Specificaties
VoertuigID: Bonneville Bobber
Conditie: nieuw
Prijs type: starting
Geen locatie beschikbaar
Let op! Geld lenen kost geld.

Je nieuwe motor liever gespreid betalen?
Dat kan met Findio voor motor!


Betaal je motor in termijnen
Heb jij bij ons de perfecte motor gevonden? Dan kun je er ook voor kiezen om deze in termijnen te betalen in plaats van het hele aankoopbedrag in n keer te voldoen. Onze financieringspartner Findio voor motor maakt dit mogelijk. Door je motor per maand te betalen, kun je je spaargeld op de bank laten staan of er iets anders leuks mee doen.

Met Findio voor motor kun je rekenen op:
  • een vaste scherpe rente van 5,9% tot 15.000 en 4,9% vanaf 15.000,
  • altijd kosteloos vervroegd aflossen,
  • een vaste looptijd naar keuze,
  • een vast maandbedrag, zodat je van tevoren weet waar je aan toe bent.

Klik HIER of op de banner om het maandbedrag van jouw motor te berekenen en een vrijblijvende aanvraag te doen.

Banner Findio
Rekenvoorbeeld Findio


Findio voor motor
Bij Findio voor motor staat het klantbelang voorop. Jouw wensen en persoonlijke financile situatie neemt Findio voor motor als uitgangspunt. Dit betekent dat je kunt rekenen op eerlijk advies en passende oplossingen. Vanzelfsprekend kun je met al je vragen bij Findio voor motor terecht.

Findio voor motor is specialist in de financile dienstverlening voor de mobiliteitsbranche en een handelsnaam van Ribank N.V., met meer dan 50 jaar ervaring in mobiliteit. Kredietgever Ribank is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam onder nummer 300.95.283 en geregistreerd bij de Autoriteit Financile Markten (AFM) onder nummer 12010739. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Financieringsmaatschappij Ribank is een onderdeel van Crdit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. (CA CF NL), marktleider in consumentenkrediet in Nederland. CA CF NL is op haar beurt weer een dochter van Crdit Agricole S.A., een van de grootste financile instellingen ter wereld.
Contact info
Owner Suzanne, rat@brabantmotors.nl

Grave

2°C

Overwegend bewolkt

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord om door te gaan met het bekijken van deze website.