Nieuwe motoren

Nieuwe motoren

Hier vind je een overzicht van de nieuwste modellen van Triumph & Benelli. Uiteraard zijn al deze motoren op bestelling door ons leverbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Heb je ook al een kijkje genomen bij onze uitgebreide selectie tweedehands Triumphs & Benelli's?

Bonneville T100

EUR 12.700,00
TRIUMPH Bonneville T100
Bouwjaar: 2019
Kilometerstand: 0

Bonneville T100


De Bonneville T100 is geïnspireerd op de legendarische Bonneville uit ’59 en is prachtig ontworpen met veel van de oorspronkelijke iconische kenmerken. De T100 is bijzonder hoogwaardig afgewerkt, met onder meer eersteklas geborstelde aluminium deksels voor de motor en klassieke, unieke opgeschroefde Triumph-badges. De T100 wordt aangedreven door een motorblok van 900 cc met een hoog koppel en is verkrijgbaar in drie stijlvolle, eigentijdse kleuren.


Bonneville T100 Black

De Bonneville T100 Black is vormgegeven met een urban look en heeft een stoere uitstraling. De T100 straalt een en al verfijning en individualiteit uit en brengt stijl op een nieuw niveau met zijn volledig zwarte details van hoge kwaliteit, zoals de velgen, motordeksels en fraaie dubbelwandige peashooter-uitlaten in Matt Black voor een zeer bijzondere stoere uitstraling. 

meerprijs kleuren;
matt lak + € 175,-
2 tone lak + € 350,-

Specificaties
VoertuigID: Bonneville T100
Conditie: nieuw
Prijs type: starting
Geen locatie beschikbaar
Contact info
Owner Suzanne, rat@brabantmotors.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord om door te gaan met het bekijken van deze website.