Nieuwe motoren

Nieuwe motoren

Hier vind je een overzicht van de nieuwste modellen van Triumph & Benelli. Uiteraard zijn al deze motoren op bestelling door ons leverbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Heb je ook al een kijkje genomen bij onze uitgebreide selectie tweedehands Triumphs & Benelli's?

Bonneville Bobber Black

EUR 17.275,00
TRIUMPH Bonneville Bobber Black
Bouwjaar: 2019
Kilometerstand: 0

Bonneville Bobber Black

Even opwindend om te zien als om te berijden, de nieuwe Bonneville Bobber Black voert de legendarische Bonneville-lijn op tot ongekende hoogten.

Donkerder, rauwer, krachtiger, de nieuwe Bobber Black bezit alle kenmerkende eigenschappen van de klassieke bobbers, inclusief de legendarische lijnen, de verborgen ‘clean line’-rijdertechnologie en de vernieuwende technische hoogstandjes. Zijn karakter is nu nog agressiever met een duistere, gespierde stijl, terwijl het specificatieniveau nog hoger is opgevoerd, bijvoorbeeld door de in zijn klasse onovertroffen Brembo-voorrem met de dubbele remschijven en de potente Showa-vorken en de full-LED-koplamp.

De nieuwe Bobber Black is uitgerust met de veelgeprezen Bonneville 1200HT-motor, met dat kenmerkende bobbergeluid, het hoge koppel en het extra vermogen bij lage toerentallen en in het middenbereik, hoger zelfs dan dat van de Bonneville T120. Het kenmerkende motorgeluid van de typisch Britse Bonneville wordt versterkt door die unieke, zinnenprikkelende tonen van de bobber hot rod, alles dankzij de korte, schuin afgesneden, zwart gelakte uitlaatpijpen en het unieke systeem met de dubbele luchtfilterkast.

Voorzien van de nieuwste Bonneville-rijdertechnologieën, speciaal ontwikkeld om de rijder meer controle, groter comfort en meer veiligheid te bieden. Inclusief twee rijmodi – Rain en Road, schakelbare tractieregeling, bekrachtigde koppeling, ABS, startonderbreker en, uniek op de Bobber Black, and intuitive single button cruisecontrol.

Met een volledig verduisterde stijl en unieke, luxe afwerkingsdetails op een nog hoger specificatieniveau - van de zwarte, verchroomde koplamprand, tot de unieke zwarte zadelsteun. Het dikke 16 inch-voorwiel, de dubbele remschijven en de indrukwekkende Showa-voorvorken van 47 mm, geven de nieuwe Bobber Black een nog zelfverzekerdere houding en aanwezigheid op de weg.

 

Specificaties
VoertuigID: Bonneville Bobber Bl
Conditie: nieuw
Prijs type: starting
Geen locatie beschikbaar
Let op! Geld lenen kost geld.

Je nieuwe motor liever gespreid betalen?
Dat kan met Findio voor motor!


Betaal je motor in termijnen
Heb jij bij ons de perfecte motor gevonden? Dan kun je er ook voor kiezen om deze in termijnen te betalen in plaats van het hele aankoopbedrag in n keer te voldoen. Onze financieringspartner Findio voor motor maakt dit mogelijk. Door je motor per maand te betalen, kun je je spaargeld op de bank laten staan of er iets anders leuks mee doen.

Met Findio voor motor kun je rekenen op:
  • een vaste scherpe rente van 5,9% tot 15.000 en 4,9% vanaf 15.000,
  • altijd kosteloos vervroegd aflossen,
  • een vaste looptijd naar keuze,
  • een vast maandbedrag, zodat je van tevoren weet waar je aan toe bent.

Klik HIER of op de banner om het maandbedrag van jouw motor te berekenen en een vrijblijvende aanvraag te doen.

Banner Findio
Rekenvoorbeeld Findio


Findio voor motor
Bij Findio voor motor staat het klantbelang voorop. Jouw wensen en persoonlijke financile situatie neemt Findio voor motor als uitgangspunt. Dit betekent dat je kunt rekenen op eerlijk advies en passende oplossingen. Vanzelfsprekend kun je met al je vragen bij Findio voor motor terecht.

Findio voor motor is specialist in de financile dienstverlening voor de mobiliteitsbranche en een handelsnaam van Ribank N.V., met meer dan 50 jaar ervaring in mobiliteit. Kredietgever Ribank is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam onder nummer 300.95.283 en geregistreerd bij de Autoriteit Financile Markten (AFM) onder nummer 12010739. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Financieringsmaatschappij Ribank is een onderdeel van Crdit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. (CA CF NL), marktleider in consumentenkrediet in Nederland. CA CF NL is op haar beurt weer een dochter van Crdit Agricole S.A., een van de grootste financile instellingen ter wereld.
Contact info
Owner Brabant Motors, info@brabantmotors.nl

Grave

2°C

Overwegend bewolkt

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord om door te gaan met het bekijken van deze website.