Benelli Dealer & Triumph Specialist

Vanaf 1991 staat Triumph bij ons centraal, je zal hier niet snel een andere motor vinden (behalve Benelli dan). Ook alle kleding, gadgets en accessoires zijn afgestemd op dit prachtige Britse merk. We kunnen wel stellen dat we in al die jaren zijn uitgegroeid tot dé Triumph specialist van Nederland. We zijn vrijwel de enige in Nederland die geheel gespecialiseerd is in Triumph, dat merk je als je bij ons komt of op deze site rondkijkt.

Benieuwd naar hoe we bij Triumph terecht zijn gekomen? Neem dan een kijkje op deze pagina, die het ontstaan van Brabant Motors in 1975 beschrijft.

Heb je een vraag over je Triumph? Een probleem? Zoek je een leuk gadget of een shirt van dit mooie Britse merk? Als we zelf geen pasklare oplossing of antwoord hebben, weten we samen met jou wel de weg te vinden.

Sinds 2018 zijn ook Benelli's bij ons te vinden. De Benelli's passen uitstekend bij onze visie: een complete motor met uitstraling én betaalbare kwaliteit. Je kan bij ons proefrijden op diverse modellen, je bent van harte uitgenodigd voor een unieke Italiaanse rij-ervaring!

Je bent van harte welkom om sfeer te proeven in onze showroom of werkplaats, onder het genot van een kop koffie. Een afspraak maken voor onderhoud aan je Triumph kan uiteraard ook, neem dan even contact met ons op.

 

 

Brabant Motors

Bosschebaan 9 (N324)
5363 SW Grave
0486 473650
info@brabantmotors.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord om door te gaan met het bekijken van deze website.