Nieuws

Is je Triumph weer toe aan groot onderhoud? Neem dan contact met ons op voor een winterbeurt!

We halen de Triumph op en brengen hem gepoetst en wel weer netjes op afspraak thuis. Je hebt er geen omkijken meer naar en de motor staat weer startklaar voor een nieuw seizoen met mooie motorkilometers.

Is je Triumph ouder dan 10 jaar? Dan hebben we een speciale actie deze winter! Wil je graag dat je motor compleet wordt nagekeken, gerestaureerd of opgeknapt met nieuwe onderdelen? Maak je dan zorgen over hoge werkplaatskosten! We bieden een speciaal werkplaatstarief aan van €50 per uur incl. btw, in plaats van het gebruikelijke tarief van €60 per uur incl. btw. Hiervoor krijg je uiteraard onze vertrouwde service en maak je gebruik van onze jarenlange ervaring op het gebied van Triumph.

Voor de haal- en breng service rekenen we slechts €0,17 per kilometer. Woon je bijvoorbeeld op 16 km afstand, dan betaal je voor het halen 16 x €0,17= €2,72 en voor het terugbrengen hetzelfde bedrag. Het is natuurlijk ook mogelijk om de motor zelf te brengen, er staat een Triumph leenmotor klaar voor €25,- (wel vooraf reserveren, met volle tank mee en volle tank terug).

En heb je dan ook nieuwe banden nodig? In combinatie met een winter-onderhoudsbeurt 25% korting op een setje banden! Wil je gebruik maken van deze actie, laat het ons weten vanaf november 2016. De acties lopen t/m februari 2017.

 

Brabant Motors

Bosschebaan 9 (N324)
5363 SW Grave
0486 473650
info@brabantmotors.nl

Grave

10°C

Verspreide buien