overbmg.jpg

Nieuws

DE Remembrance Run verzet naar zondag 25 september!

DE Remembrance Run verzet naar zondag 25 september!

Dit jaar weer! DE Remembrance Run door Batllefield Tours Veritable,verzet van 18 naar 25 september!
Paul van Battlefield Tours Veritable heeft een prachtige tocht samengesteld, die bij Brabant Motors Grave start en eindigt.
Natuurlijk hebben wij een voorliefde voor Triumphs en Benelli's, maar alle merken en type motoren en motorrijders zijn welkom.
Geef je op bij Paul of Suzanne.
 

Op 18 september staat de Remembrance Run van 2022 gepland. Nu hebben wij naar het weerbericht gekeken en dat ziet er heel slecht uit voor komende zondag 18 september. 

Nu hebben soldaten ook moeten vechten voor onze vrijheid, ongeacht het weer. Maar het in formatie rijden met een wat grotere groep (10-15 motoren) in de regen levert een verhoogd risico op. Ook is het niet fijn om het verhaal op een bijzondere plaats in de stromende regen te gaan vertellen. Dus om te voorkomen dat de Remembrance Run 2022 in het water valt, hebben wij (Suzanne, Joris en Paul) besloten de toertocht te verplaatsen naar 25 september.

Wanneer jullie ons kennen weten jullie dat wij zo’n besluit niet licht nemen en wij hopen dan ook voor begrip ten aanzien van het genomen besluit. Veilig motorrijden komt op voor ons plaats 1.

Wij nodigen jullie dan ook graag uit om op 25 september om 10:00 bij Brabant Motors te verzamelen om dan om 10:30 te vertrekken.

Mochten jullie op de 25e mee kunnen rijden, dan horen wij dat graag. Mocht dat niet lukken, dan vinden wij dat oprecht vervelend maar dan horen wij dat ook graag. Dit i.v.m. de reservering op de lunchplaats. 

Groeten en hopelijk tot spoedig

Joris, Paul en Suzanne