overbmg.jpg

Nieuws

Tijd voor Winteronderhoud!

Tijd voor Winteronderhoud!

Het is weer tijd voor onze winteronderhoud actie! Is je Triumph of Benelli weer toe aan groot onderhoud? Dan zijn de komende wintermaanden bij uitstek geschikt om dit te doen!

We halen je motor op en brengen hem gepoetst en wel op afspraak thuis. Je hebt er geen omkijken naar en de motor staat dan startklaar voor een nieuw seizoen met mooie motorkilometers.

Is je Triumph geproduceerd voor 2009? Dan hebben we een speciale actie! Wil je graag dat je motor compleet wordt nagekeken, gerestaureerd of opgeknapt? Maak je dan geen zorgen over hoge werkplaatskosten! We bieden een speciaal werkplaatstarief aan van €65 per uur (i.p.v €80). Hiervoor krijg je uiteraard onze vertrouwde service en maak je gebruik van onze jarenlange ervaring.

Voor de haal- en breng service rekenen we slechts €0,30 per kilometer. Woon je bijvoorbeeld op 16 km afstand, dan betaal je voor het halen 16 x €0,30 = €4,80 en voor het terugbrengen hetzelfde bedrag. Je motor wordt opgehaald tussen december 2023 en maart 2024.

Het is natuurlijk ook mogelijk om de motor zelf te brengen, er staat een leenmotor klaar voor €25,- (vooraf reserveren, met volle tank mee en volle tank terug).

Heb je dan ook nieuwe banden nodig? In combinatie met een winter-onderhoudsbeurt 25% korting op een setje banden!

Meld je aan voor deze mooie actie via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon of WhatsApp +31 (0)486-473650. Aanmelden kan t/m januari 2024.