overbmg.jpg

Nieuws

18 september 2016: Triumph Live

18 september 2016: Triumph Live

Zondag 18 september organiseert Triumph Nederland het evenement Triumph Live Netherlands! Het festivalterrein van de Ijsbreker in Leusden vormt dan weer het toneel voor prachtige motoren, muziek, food, entertainment en veel gezelligheid.

Vanuit Brabant Motors rijden we gezamenlijk naar Leusden. Om 10.30 uur staat de koffie klaar en om 11.00 uur vertrekken we. Laat even weten of je meegaat, dan zorgen we dat er een ticket voor je klaarligt waarmee je een exclusieve Triumph Live Cap op kan halen.

Er is die dag een uitgebreid programma, met muziek van onder andere de "Old Ditch River Hoppers", een Biker Market, demorijden op de nieuwste modellen van Triumph, en een gratis Dyno testbank.

Nieuw voor dit jaar is ook de “Bonneville Garage”, met de mensen van Triumph Twin Community, een pin-stripe artiest en zadelbekleder van de Greasy Hands Motorshow, leer je alles over de Street Twin dankzij de duurtest van Moto73 en kun je op de foto met de Thruxton 1200 (inclusief dame!) in de Big Twin fotobooth. Uiteraard vind je hier ook prachtige Triumph Customs, drink je echte koffie van de VW Barista en staat de barbier voor je klaar om de stoppels van je wang te halen. Liefhebbers van de Meriden Triumphs kunnen er hun hart ophalen in de Expo van de Triumph Owners Club, waar een legendarische line-up van pre ’65 Triumphs gepresenteerd zal worden.