Nieuws

Het is weer tijd voor onze winterbeurt actie!

Is je Triumph of Benelli weer toe aan groot onderhoud? Neem dan contact met ons op voor een winterbeurt!

We halen de Triumph op en brengen hem gepoetst en wel weer netjes op afspraak thuis. Je hebt er geen omkijken meer naar en de motor staat weer startklaar voor een nieuw seizoen met mooie motorkilometers.

Is je Triumph geproduceerd voor 2005? Dan hebben we een speciale actie deze winter! Wil je graag dat je motor compleet wordt nagekeken, gerestaureerd of opgeknapt met nieuwe onderdelen? Maak je dan geen zorgen over hoge werkplaatskosten! We bieden een speciaal werkplaatstarief aan van €60 per uur. Hiervoor krijg je uiteraard onze vertrouwde service en maak je gebruik van onze jarenlange ervaring op het gebied van Triumph.

Voor de haal- en breng service rekenen we slechts €0,20 per kilometer. Woon je bijvoorbeeld op 16 km afstand, dan betaal je voor het halen 16 x €0,20 = €3,20 en voor het terugbrengen hetzelfde bedrag. Je motor wordt opgehaald tussen januari t/m maart 2019.
Het is natuurlijk ook mogelijk om de motor zelf te brengen, er staat een Triumph leenmotor klaar voor €25,- (wel vooraf reserveren, met volle tank mee en volle tank terug).

En heb je dan ook nieuwe banden nodig? In combinatie met een winter-onderhoudsbeurt 25% korting op een setje banden!

Wil je gebruik maken van deze actie, maak dan op tijd een afspraak via mail of telefoon 0486-473650. Je kan je aanmelden voor deze acties t/m februari 2019.

Brabant Motors

Bosschebaan 9 (N324)
5363 SW Grave
0486 473650
info@brabantmotors.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord om door te gaan met het bekijken van deze website.