Maand-
aanbieding

11 januari 2018

Na de vakantie is er gestart met het metselwerk van de binnenmuren. En wat gaat het dan hard! Je kan goed zien hoe groot de nieuwe werkplaats gaat worden!

 

21 december 2017

De nieuwe oppervlakte is steeds beter te zien. De vloer is gestort en na de kerstvakantie gaat er gestart worden met het metselwerk.

 

13 december 2017

Afgelopen maandag 11 december is AVH Bouw met de bouwwerkzaamheden gestart. Ondanks de sneeuw, wordt er hard doorgewerkt. Vandaag is de fundering gestort, zo zien we al een beetje hoe groot het straks gaat worden!

1 december 2017

Het gaat nu toch echt eindelijk beginnen...na jaren strijd om de juiste vergunning, gaan we verbouwen! In april 2018 is de winkel 8 meter verlengd: de showroom wordt groter, meer magazijn ruimte én het belangrijkste: een werkplaats, het hart van onze zaak, die voldoet aan alle moderne eisen.
Tijdens de verbouwing zijn we geopend, het werk gaat gewoon door. Via social media en dit bouwblog houden we je regelmatig op de hoogte van hoe de verbouwing verloopt. En we vinden het gezellig als je de vorderingen komt bekijken. De koffie staat voor je klaar!

Brabant Motors

Bosschebaan 9 (N324)
5363 SW Grave
0486 473650
info@brabantmotors.nl

Grave

3°C

Overwegend bewolkt