Onderdelen & accessoires

Onderdelen - Accessoires - Kleding

Van 26 juli t/m 10 augustus hebben we vakantie.

Bestellingen worden verwerkt na 10 augustus.

In ons magazijn hebben we ruim 2000 onderdelen en accessoires op voorraad. Dit zijn onderdelen van Triumph en een groot aantal speciaal geselecteerde Triumph accessoires. Deze zijn niet allemaal door Triumph geproduceerd, maar zijn zeker geschikt voor je Triumph motor. Deze artikelen worden deels door ons geproduceerd of geïmporteerd van over de gehele wereld en verkocht onder de naam BMG.

Grijpen we ondanks onze uitgebreide voorraad toch nog mis: binnen 1 week hebben wij de gewenste onderdelen in huis. Uiteraard kunnen we de onderdelen ook naar je toesturen.

Al onze prijzen zijn verkoopprijzen, inclusief 21% BTW, maar exclusief montage (tenzij anders aangegeven). Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vermeld bij een bestelling het type motor en het framenummer, dan weten we zeker dat je het goede onderdeel bestelt.

Zoekmenu

Alles resetten

Buddyseat Comfort Berijder Verhoogd

Triumph

Prijs € 265,00
Beschrijving

Hoge zitting om in optimaal comfort en stijl op je Tiger te rijden.
Bevat een afdekking van vinyl en stof, contrasterend stiksel en 3D-gaasinvoegstukken, zodat hij net zo goed aanvoelt als dat hij eruit ziet.
Aanvullende informatie: - 3D-net voor optimale gewichtsverdeling en steun bij vermoeidheid - toename in zithoogte van 20 mm vergeleken met een standaard zadel.

Soort onderdeel
Zadels
Type motor
Tiger Explorer (2012-2015)
Tiger Explorer (2016-2017)
Tiger 1200 (2018>)

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord om door te gaan met het bekijken van deze website.