Onderdelen & accessoires

Onderdelen - Accessoires - Kleding

In ons magazijn hebben we ruim 2000 onderdelen en accessoires op voorraad. Dit zijn onderdelen van Triumph en een groot aantal speciaal geselecteerde Triumph accessoires. Deze zijn niet allemaal door Triumph geproduceerd, maar zijn zeker geschikt voor je Triumph motor. Deze artikelen worden deels door ons geproduceerd of geïmporteerd van over de gehele wereld en verkocht onder de naam BMG.

Grijpen we ondanks onze uitgebreide voorraad toch nog mis: binnen 1 week hebben wij de gewenste onderdelen in huis. Uiteraard kunnen we de onderdelen ook naar je toesturen.

Al onze prijzen zijn verkoopprijzen, inclusief 21% BTW, maar exclusief montage (tenzij anders aangegeven). Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vermeld bij een bestelling het type motor en het framenummer, dan weten we zeker dat je het goede onderdeel bestelt.

Zoekmenu

Alles resetten

Eurol Coolant -36°C XL 1 liter

Eurol

Prijs € 4,95
Beschrijving

Eurol Coolant -36°C XL

Universele longlife koelvloeistof, mengbaar met de meeste koelvloeistoffen

Eurol Coolant XL -36 is een universele long-life koelvloeistof op basis van Mono-Ethyleenglycol en organische corrosie-inhibitoren (silicaatvrij). Deze speciale technologie is mengbaar met de meeste soorten koelvloeistof zonder dat er drab gevormd wordt en de koelende werking teniet gedaan wordt.

Eurol Coolant XL -36 is mengbaar met de meeste commerciele soorten koelvloeistof die op monoethyleenglycol zijn gebaseerd, waaronder Volkswagen en Renault.

Eurol Coolant XL -36 voorkomt hinderlijke vorming van kalkafzetting en biedt excellente bescherming tegen cavitatie. Bovendien beschermt het tegen corrosie van elk metaal in het koelsysteem.

Eurol Coolant XL -36 is nitriet-, amine-, boraat-, fosfaat-, nitraat- en silicaatvrij en draagt dus bij voor een schoner milieu. Eurol Coolant XL -36 is volkomen veilig voor rubbers, kunststoffen, metalen en aluminium of legeringen hiervan.

Eurol Coolant XL -36 is een moderne koelvloeistof voor water-gekoelde verbrandingsmotoren en beschermt het koelsysteem tegen bevriezing tot -36°C.

Eurol Coolant XL -36 onverdund gebruiken, dus nooit met water bijvullen. De levensduur bedraagt 5 jaar of 650.000 km. voor vrachtwagens of 250.000 km. voor personenwagens al naar gelang de situatie zich het eerst voordoet.

Volg altijd de instructie van de fabrikant voor de toepassing van de juiste coolant.

Type motor
Onderhoud

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord om door te gaan met het bekijken van deze website.