Onderdelen & accessoires

Onderdelen - Accessoires - Kleding

In ons magazijn hebben we ruim 2000 onderdelen en accessoires op voorraad. Dit zijn onderdelen van Triumph en een groot aantal speciaal geselecteerde Triumph accessoires. Deze zijn niet allemaal door Triumph geproduceerd, maar zijn zeker geschikt voor je Triumph motor. Deze artikelen worden deels door ons geproduceerd of geïmporteerd van over de gehele wereld en verkocht onder de naam BMG.

Grijpen we ondanks onze uitgebreide voorraad toch nog mis: binnen 1 week hebben wij de gewenste onderdelen in huis. Uiteraard kunnen we de onderdelen ook naar je toesturen.

Al onze prijzen zijn verkoopprijzen, inclusief 21% BTW, maar exclusief montage (tenzij anders aangegeven). Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vermeld bij een bestelling het type motor en het framenummer, dan weten we zeker dat je het goede onderdeel bestelt.

Zoekmenu

Alles resetten

Eurol Kogellagervet 50 gram

Eurol

Prijs € 3,95
Beschrijving

Eurol® Kogellagervet is speciaal ontwikkeld voor de smering van rol- en kogellagers van motoren, bromfietsen en fietsen.

Eurol® Kogellagervet is waterafstotend en biedt goede weerstand tegen oxydatie. Bovendien beschikt het over perfekte afdichtingseigen-schappen en een goede mechanische stabiliteit.

Eurol® Kogellagervet beperkt lagerslijtage tot een minimum doordat het een grote kleefkracht heeft en beschermt de onderdelen tegen corrosie.

Type motor
Onderhoud

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord om door te gaan met het bekijken van deze website.