Onderdelen & accessoires

Onderdelen - Accessoires - Kleding

In ons magazijn hebben we ruim 2000 onderdelen en accessoires op voorraad. Dit zijn onderdelen van Triumph en een groot aantal speciaal geselecteerde Triumph accessoires. Deze zijn niet allemaal door Triumph geproduceerd, maar zijn zeker geschikt voor je Triumph motor. Deze artikelen worden deels door ons geproduceerd of geïmporteerd van over de gehele wereld en verkocht onder de naam BMG.

Grijpen we ondanks onze uitgebreide voorraad toch nog mis: binnen 1 week hebben wij de gewenste onderdelen in huis. Uiteraard kunnen we de onderdelen ook naar je toesturen.

Al onze prijzen zijn verkoopprijzen, inclusief 21% BTW, maar exclusief montage (tenzij anders aangegeven). Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vermeld bij een bestelling het type motor en het framenummer, dan weten we zeker dat je het goede onderdeel bestelt.

Zoekmenu

Alles resetten

Eurol Siliconen Spray 400ML

Eurol

Prijs € 8,95
Beschrijving

Eurol Siliconen Spray 400ML

 

Eurol Silicone spray is een transparante spray met smeer- en anti-hechteigenschappen op basis van hoogwaardige siliconen olie.

Eurol Silicone spray smeert, beschermt tegen slijtage, roest en corrosiewerend, waterafstotend en elektrisch isolerend.

Eurol Silicone spray verlaagt wrijving en vermindert slijtage bij mechanische onderdelen en is daarom geschikt voor lichte smering van metaal, kunststoffen en rubbers zoals scharnieren, kettingen en schuifdeuren. Daarboven voorkomt het vuil- en vetaanslag en dus ideaal voor fietskettingen en rails.

Eurol Silicone spray vormt ook een waterafstotende laag en beschermt zo elektrische bedrading van auto's, motoren en grasmaaiers tegen vocht.

Eurol Silicone spray geeft glans aan kunststof en rubberen voorwerpen en maakt kleding en schoeisel waterafstotend.

Eurol Silicone spray moet 5 seconden krachtig geschud worden voor gebruik. Ondergrond goed reinigen, ontvetten en drogen. Op 20 cm afstand uitspuiten van het te behandelen voorwerp. Altijd in dunne laag aanbrengen.

Gebruik Eurol Silicone spray alleen in goed geventileerde ruimtes. Bij contact met de ogen, onmiddellijk spoelen met overvloed aan water. Licht ontvlambaar.

Eurol Silicone spray is 3 jaar houdbaar in een ongeopende bus in een koele en droge ruimte met temperatuur tussen +5°C en +25°C.

Type motor
Onderhoud

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord om door te gaan met het bekijken van deze website.