Onderdelen & accessoires

Onderdelen - Accessoires - Kleding

Van 26 juli t/m 10 augustus hebben we vakantie.

Bestellingen worden verwerkt na 10 augustus.

In ons magazijn hebben we ruim 2000 onderdelen en accessoires op voorraad. Dit zijn onderdelen van Triumph en een groot aantal speciaal geselecteerde Triumph accessoires. Deze zijn niet allemaal door Triumph geproduceerd, maar zijn zeker geschikt voor je Triumph motor. Deze artikelen worden deels door ons geproduceerd of geïmporteerd van over de gehele wereld en verkocht onder de naam BMG.

Grijpen we ondanks onze uitgebreide voorraad toch nog mis: binnen 1 week hebben wij de gewenste onderdelen in huis. Uiteraard kunnen we de onderdelen ook naar je toesturen.

Al onze prijzen zijn verkoopprijzen, inclusief 21% BTW, maar exclusief montage (tenzij anders aangegeven). Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vermeld bij een bestelling het type motor en het framenummer, dan weten we zeker dat je het goede onderdeel bestelt.

Zoekmenu

Alles resetten

Peek Polish

Peek

Prijs € 11,50
Beschrijving

MAAK KENNIS MET POETSPASTA & POLIJSTMIDDEL PEEK!

Wie Peek Polish eenmaal geprobeerd heeft, blijft het gebruiken!

Poetsen, polijsten, reinigen en beschermen kan allemaal met 1 poetsmiddel: Peek Polish!

Ontdek welke voorwerpen gepoetst en gepolijst kunnen worden met Peek Polish: het is voor vele doeleinden te gebruiken! Zeker weten, het resultaat zal verbazen!

Polijstpasta voor aluminium, RVS, kunststoffenVeelzijdig Poetsmiddel en Polijstmiddel

Peek Polish is multifunctioneel: gebruik het om te poetsen, polijsten, reinigen en het herstellen van kleur van vele soorten materialen!

Poetsmiddel Peek Polish: voor het oppoetsen en polijsten van bijvoorbeeld aluminium, messing, roestvrij staal, zilver, goud, chroom, koper, brons, tin, kunststof, glasvezel, (plexi)glas, acrylaat, formica, graniet, marmer, linoleum en... meer!

Poetspasta Peek Polish is op vrijwel alle materialen toe te passen!

 

 

Slechts 1 Poetsmiddel & Polijstmiddel nodig!

Poetsen, polijsten, reinigen, beschermen van vrijwel alle metalen en kunststoffen

Poetsmiddel Peek is zeer zuinig in gebruik!

Er is niet veel poetsmiddel nodig om een goed resultaat te krijgen! Bovendien is er vanwege de multifunctionele werking en toepassingsmogelijkheden voor het poetsen, polijsten, reinigen en beschermen nog maar 1 poetsmiddel nodig!

Goed om te weten: poetsmiddel Peek laat geen strepen of geurtjes na.

 

 

Schuimrubberen sponskwast

Toepasbaar op talloze voorwerpen

Peek Polish is het meest universeel toepasbare poetsmiddel & polijstmiddel dat verkrijgbaar is!

Poetsmiddel Peek is te gebruiken op vele soorten oppervlakken van de keuken, tuinmeubelen, auto, boot, scooter, fiets, motor, vrachtwagen, sportartikelen, en... meer.

Peek Polish zal nooit werkeloos in uw keukenlaatje liggen: vrijwel alles is te poetsen met Peek!

 

Peek Polish - poets en polijstmiddel voor fietsen, motors, scooters, oldtimers, auto's, vrachtwagen, keukenartikelen enz enz


Poetsmiddel met langdurige bescherming

Peek Polish laat het voorwerp weer blinken als nieuw!

Poetsmiddel Peek Polish voor het verwijderen van o.a. verkleuringen, oxidatie, roest, hardnekkige vlekken, doffe plekken en laat na het poetsen een beschermende laag achter.

Gebruik Poetsmiddel Peek voor het herstellen van de kleur van door de zon verkleurde oppervlakken, verkleurde uitlaten door hitte en brandstoffen, maar ook verweerd kunststof.

 

Type motor
Onderhoud

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord om door te gaan met het bekijken van deze website.