Onderdelen & accessoires

Onderdelen - Accessoires - Kleding

Van 26 juli t/m 10 augustus hebben we vakantie.

Bestellingen worden verwerkt na 10 augustus.

In ons magazijn hebben we ruim 2000 onderdelen en accessoires op voorraad. Dit zijn onderdelen van Triumph en een groot aantal speciaal geselecteerde Triumph accessoires. Deze zijn niet allemaal door Triumph geproduceerd, maar zijn zeker geschikt voor je Triumph motor. Deze artikelen worden deels door ons geproduceerd of geïmporteerd van over de gehele wereld en verkocht onder de naam BMG.

Grijpen we ondanks onze uitgebreide voorraad toch nog mis: binnen 1 week hebben wij de gewenste onderdelen in huis. Uiteraard kunnen we de onderdelen ook naar je toesturen.

Al onze prijzen zijn verkoopprijzen, inclusief 21% BTW, maar exclusief montage (tenzij anders aangegeven). Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vermeld bij een bestelling het type motor en het framenummer, dan weten we zeker dat je het goede onderdeel bestelt.

Zoekmenu

Alles resetten

Repsol MOTO RIDER 4T 20W50 1 liter olie

1 liter
Repsol

Prijs € 10,90
Beschrijving

Smeermiddel voor een laag, gemiddeld en hoog cilinder inhoud 4-takt motoren.
Gezien de specifieke samenstelling is Repsol Moto Rider bijzonder geschikt voor het rijden van lange afstanden in de meest uiteenlopende omstandigheden, zonder dat ze te maken krijgen met prestatie verlies of problemen aan diverse onderdelen van de motor.
Het is daarom ideaal, naast andere toepassingen, deze olie te gebruiken bij het maken van lange reizen en als het niet nodig om het verbruik vaak te controleren, zoals vaak wordt aangegeven bij speciale olie typen.

Type motor
Onderhoud

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord om door te gaan met het bekijken van deze website.