Onderdelen & accessoires

Onderdelen - Accessoires - Kleding

Van 26 juli t/m 10 augustus hebben we vakantie.

Bestellingen worden verwerkt na 10 augustus.

In ons magazijn hebben we ruim 2000 onderdelen en accessoires op voorraad. Dit zijn onderdelen van Triumph en een groot aantal speciaal geselecteerde Triumph accessoires. Deze zijn niet allemaal door Triumph geproduceerd, maar zijn zeker geschikt voor je Triumph motor. Deze artikelen worden deels door ons geproduceerd of geïmporteerd van over de gehele wereld en verkocht onder de naam BMG.

Grijpen we ondanks onze uitgebreide voorraad toch nog mis: binnen 1 week hebben wij de gewenste onderdelen in huis. Uiteraard kunnen we de onderdelen ook naar je toesturen.

Al onze prijzen zijn verkoopprijzen, inclusief 21% BTW, maar exclusief montage (tenzij anders aangegeven). Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vermeld bij een bestelling het type motor en het framenummer, dan weten we zeker dat je het goede onderdeel bestelt.

Zoekmenu

Alles resetten

Repsol MOTO SPORT 4T 10W40 1 liter olie

1 liter
Repsol

Prijs € 11,70
Beschrijving

Een semi-synthetisch smeermiddel met een ideale samenstelling voor 4-takt motoren.
De olie biedt een hoge thermische stabiliteit en de viscositeit vergemakkelijkt motor starts in diverse omgevingstemperaturen.
Hierdoor is Repsol Moto Sport het perfecte smeermiddel voor motorfietsen die s‘nachts op straat geparkeerd staan, of voor gebruikers die in gebieden wonen met zeer grote temperatuurverschillen.
En, natuurlijk garandeert het een optimale smering van de verschillende motoronderdelen en minder slijtage van de diverse componenten.

Type motor
Onderhoud

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord om door te gaan met het bekijken van deze website.