Wie zijn wij?

Dit team vormt samen Brabant Motors, een team dat gaat voor kwaliteit! We streven naar tevreden klanten, door per vraag te kijken wat de beste oplossing voor je is. Soms kan het wat langer duren voor je aan de beurt bent...maar dan weet je wel zeker dat het werk goed is gedaan!

 

Joris Jansen - mede-Eigenaar. Joris is opgegroeid tussen de motoren en sinds 1991 besmet met het Triumph-virus. Heb je een Triumph-gerelateerde vraag? Dan weet Joris vrijwel zeker het antwoord. Af en toe lijkt het of er in zijn hoofd een Triumph- encyclopedie zit ;) Joris is graag te vinden in de werkplaats.

 

Suzanne Heezen - mede-Eigenaar. Suzanne is er bij Brabant Motors ingerold als RAT-pack leader (Riders Association of Triumph) en is van daaruit steeds meer betrokken geraakt. Van organisatie van activiteiten voor Brabant Motors, personeelszaken, social media tot administratieve werkzaamheden: veelzijdigheid is het sleutelwoord.

 

Rieky Jansen-Verbakel. Rieky heeft samen met echtgenoot Jos dit mooie bedrijf opgezet en is in die tijd uitgegroeid tot een duizendpoot. Van klanten te woord staan tot het verwerken van bestellingen: bij Rieky moet je zijn!

 

 

 Jarno Vogels - eerste-monteur-in-opleiding. Jarno werkt sinds maart 2018 bij ons. In zijn vrije tijd houdt hij zich vooral bezig met, jawel, motors. Hij is groot fan van de motorrace en mist geen wedstrijd van Rossi of Keith "Bugsy" Jaggard.

 

Cody Strijbosch - monteur-in-opleiding. Cody werkt sinds de zomer 2019 bij ons. Buiten het werken bij Brabant Motors is hij fervent Supermotard-rijder én zet hij zich in voor de vrijwillige brandweer.

Brabant Motors

Bosschebaan 9 (N324)
5363 SW Grave
0486 473650
info@brabantmotors.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord om door te gaan met het bekijken van deze website.