Onderdelen & accessoires

Onderdelen - Accessoires - Kleding

In ons magazijn hebben we ruim 2000 onderdelen en accessoires op voorraad. Dit zijn onderdelen van Triumph en een groot aantal speciaal geselecteerde Triumph accessoires. Deze zijn niet allemaal door Triumph geproduceerd, maar zijn zeker geschikt voor je Triumph motor. Deze artikelen worden deels door ons geproduceerd of geïmporteerd van over de gehele wereld en verkocht onder de naam BMG.

Grijpen we ondanks onze uitgebreide voorraad toch nog mis: binnen 1 week hebben wij de gewenste onderdelen in huis. Uiteraard kunnen we de onderdelen ook naar je toesturen.

Al onze prijzen zijn verkoopprijzen, inclusief 21% BTW, maar exclusief montage (tenzij anders aangegeven). Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vermeld bij een bestelling het type motor en het framenummer, dan weten we zeker dat je het goede onderdeel bestelt.

Zoekmenu

Alles resetten

Cruise Control Kaoko

Kaoko

Prijs € 134,95
Beschrijving

Dankzij de intuïtieve en veilige bediening zijn de populaire cruise-controls van Kaoko™ een welkome aanvulling op de uitrusting van de doorgewinterde toerrijder.
De Kaoko™ cruise-controls vervangen het originele stuureind van de motor en hebben een uiterlijk die sterk gelijkend is aan het origineel.
De gashendel kan worden vergrendeld door de Kaoko™ cruise-control vast te draaien, of te wel, de gashendel blijft door een lichte verhoging van de frictie in de gewenste positie staan.
Doordat de draairichting van de cruise-control hetzelfde is als die van de gashendel, kan de cruise-control gelijktijdig met de gashendel worden bediend.
Door de cruise-control simpelweg terug te draaien neemt de frictie af en is de cruise-control weer ontgrendeld.
De Kaoko™ cruise-control zal de gashendel nooit volledig blokkeren, de gashendel blijft dus te allen tijde te bedienen.

Type motor
Thunderbird 1600
Thunderbird Commander
Thunderbird LT

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord om door te gaan met het bekijken van deze website.