Onderdelen & accessoires

Onderdelen - Accessoires - Kleding

In ons magazijn hebben we ruim 2000 onderdelen en accessoires op voorraad. Dit zijn onderdelen van Triumph en een groot aantal speciaal geselecteerde Triumph accessoires. Deze zijn niet allemaal door Triumph geproduceerd, maar zijn zeker geschikt voor je Triumph motor. Deze artikelen worden deels door ons geproduceerd of geïmporteerd van over de gehele wereld en verkocht onder de naam BMG.

Grijpen we ondanks onze uitgebreide voorraad toch nog mis: binnen 1 week hebben wij de gewenste onderdelen in huis. Uiteraard kunnen we de onderdelen ook naar je toesturen.

Al onze prijzen zijn verkoopprijzen, inclusief 21% BTW, maar exclusief montage (tenzij anders aangegeven). Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vermeld bij een bestelling het type motor en het framenummer, dan weten we zeker dat je het goede onderdeel bestelt.

Zoekmenu

Alles resetten

Binnentassen Zijkoffers

Triumph

Prijs € 100,00
Beschrijving

Set van 2 stuks

Executive-binnentassen van hoge kwaliteit voor gebruik met het koffersysteem van de Sprint GT en de Trophy.
Vervaardigd van duurzaam nylon van hoge kwaliteit met een voorgevormde basis voor extra waterdichtheid.
Voorzien van dubbele draaggrepen, afneembare, gestoffeerde schouderriem, subtiele details van een geborduurde Britse vlag, overmaatse ritssluitingtrekkers met beeldmerk voor gemakkelijk gebruik met handschoenen.

Soort onderdeel
Bagage
Type motor
Sprint GT 1050
Trophy 1215

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord om door te gaan met het bekijken van deze website.